24 januari open route praktijk in Nieuwegein

//24 januari open route praktijk in Nieuwegein

24 januari open route praktijk in Nieuwegein

Op zaterdag 24 januari is er een open praktijk route in Nieuwegein. Dit is van 12.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door de AGN. Praktijk Marleen Hoedjes en Praktijk Kleurrijk delen een locatie. De dag is kosteloos.

Marleen Hoedjes schrijft voor wat bij u past! Dat maakt haar werkwijze uniek. Zowel homeopathische middelen, als kruiden, theeën, crèmes, vitaminen, mineralen, Bach bloesems, Schusslerzouten e.d. komen aan bod. Voeding staat natuurlijk ook centraal. Als algemeen thema voor deze middag zijn suiker en zoetstoffen een mooie start in het nieuwe jaar. U kunt vrij binnenlopen en vragen stellen.
* Praktijk Kleurrijk en Praktijk Marleen hoedjes delen een locatie, dus u kunt voor beide op 1 adres binnenlopen.

Meer informatie over de leden van de AGN (Netwerk Alternatieve Geneeswijzen Nieuwegein) die meedoen aan deze dag, staan beschreven bij de onderstaand links:

http://www.alternatievegeneeswijzennieuwegein.nl/…/172-opr-2

http://www.alternatievegeneeswijzennieuwegein.nl/…/…/167-opr

By | 2015-02-19T21:41:23+02:00 januari 9th, 2015|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.