Kindervoedingscoach opleiding 2021

//Kindervoedingscoach opleiding 2021

Kindervoedingscoach opleiding 2021

Afgelopen vrijdag ben ik begonnen met de eerste dag van de Better Health academy opleiding voor kindervoedingscoach van Amber Albarda.
Eindelijk weer beweging na alle stilstand van de afgelopen tijd. De eerste dag ging vooral over welke voeding voor veel mensen moeilijk valt en een kennismaking met de medestudenten. Je wilt niet weten hoeveel verschillende achtergronden er waren en ieder met een eigen missie. Heel inspirerend.
Ik wil energetisch voeding kunnen afstemmen voor mensen die bij mij komen met de juiste mix, want dat is waar ik goed in ben, maar met een goede achtergrond van kennis.
Ook kan ik dan aanvullend dagmenu’s maken en meegeven. Dat krijg ik namelijk veel terug in mijn praktijk. Hoe kook jij dan? Hoe doe je dat? Het stond nog al lang op mijn to do list en het komende half jaar is het heerlijk verdiepen in voeding en de match erin maken met mijn werkmethode in de praktijk. Let’s go!

By | 2021-03-11T21:47:28+02:00 maart 11th, 2021|Voeding|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.