Inspiratie met kokos

//Inspiratie met kokos

Inspiratie met kokos

 

Ik realiseer mij dat ik recepten altijd vrij snel ‘doorsnuffel’ naar de ingrediënten. Dat doe ik al vrij lang en zo word je creatief in recepten, maar zelf nieuwe recepten bedenken is weer niet aan mij besteed. Iedereen zijn kwaliteit. Maar misschien komt die nog 🙂 Voor nu blijf het belangrijk om ideeën te delen.

Dit recept sprak mij aan om de ingrediënten, nu mis ik de goede verpakking kokosmelk zag ik, dus helaas heb ik het nog niet kunnen maken. Jammer…

Recept voor Paleo kokosmakronen met chocolade:
– 1 blikje kokosmelk van 400 ml uit de koelkast
– 100 gram kokosrasp
– snuf zout
– 100 gram pure chocolade

Dus ik ga morgen eerst Peshwari naanbrood proberen te maken. Ook met kokos. Als die goed is gelukt dan plaats ik dat recept direct 🙂 Ik maak een alternatieve versie met spelt en kokosolievet, dus altijd weer verrassing!

By | 2019-07-02T12:39:27+02:00 februari 22nd, 2017|Voeding|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.