Pannekoeken liefhebster

//Pannekoeken liefhebster

Pannekoeken liefhebster

Week 3 en even de voelsprietjes uit. Pannenkoeken! Dat wordt het bericht voor vandaag. Iedereen die mij iets beter kent weet dat ik een pannenkoekliefhebster ben. Op het moment vooral de pannenkoeken van spelt/boekweit/zout/sojamelk/ei met speltstroop. Toch vond ik gelijk inspirerende recepten… Vorige week heb ik er een soort american pancakes van gemaakt door het ei te splitsen, het eiwit op te kloppen en er als laatste voorzichtig door heen te roeren. Een beetje experimenteren.

Nu las ik dat het vaak een fase is dat je pannenkoeken eet en dan weer iets anders, nou ik kan je vertellen mijn fase duurt dan al jaren. Pannenkoeken zijn mijn geluk.

Deze 5 links deel ik vandaag met jullie 🙂

http://www.ilovehealth.nl/…/5-x-gezonde-pannenkoek-recepten/

http://www.amberalbarda.nl/recipes/chocolade-pancakes

http://www.lekkeretenmetlinda.nl/10-gezonde-pannenkoeken/

http://uitpaulineskeuken.nl/tag/gezonde-pannenkoeken

https://gezondafvallen.nl/recept-boekweitpannenkoeken-maken

By | 2019-07-02T12:39:55+02:00 januari 16th, 2017|Voeding|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.