Follow your heart

/, Nieuws/Follow your heart

Follow your heart

Een nieuwe start. Zo voelt het. Maandag 1 juli 2019, een mooie dag om weer eens wat te laten horen voor de praktijk. Als ik heel eerlijk ben, eerder voelde het niet goed. Ik kon mijn enthousiasme en blijheid niet vinden, maar er is weer een knop om gegaan. Tijd om weer mijn passie(s) uit te voeren en uitdagingen aan te gaan.

Ik ben steeds bezig met persoonlijke groei en in balans blijven. Dat is nu eenmaal mijn levensles lijkt het op en het afgelopen jaar kon ik ook niet anders. Achteraf is het weer een cadeau, want daardoor ben ik weer sterker geworden. Maar op die momenten dat ik in mijn dips zat kon ik dat niet zien.

Volg je hart, elke keer komt die zin omhoog als ik dit bericht aan het schrijven ben. Follow your heart. Dat is hoe je bij je doelen komt. En al weet je niet wat je doel is, het helpt wel om vooruit te komen. Je doel kan ook veranderen gaande weg, dat hoeft niet vast te staan. Maar wat wel waardevol is, is in beweging zijn en niet te blijven hangen (of beter nog gezegd: stilstaan) in waar je niet wilt zijn. Je kunt zelf zoveel. Sta er even bij stil.

Mijn moment waarop ik weer bewust werd van ‘ik zit weer in de goede modus’ was: wat werkt voor mij? Wat gaat mij snel en makkelijk af? En wat niet: zoals als ik teveel doe stoot ik continue mijn tenen, ik neem de bochtjes te krap: overal blauwe plekken: kortom ik knal overal tegen aan. Allemaal pijntjes. Daarbij het gevoel van alle stoplichten staan op rood, maar ook gejaagdheid en dat de tijd te snel gaat. Zo kan ik nog meer opnoemen, maar dat zijn mijn signalen dat ik uit balans ben. Herkenbaar? Dus ik ben weer gaan doen wat niet tegen me werkt. Waar ik goed in ben en de manier waarop ik tijd overhoud. En daarbij is innerlijke rust een sleutel, zodat er ruimte is voor mijn intu├»tie en ingevingen, dat wat mij blij maakt en energie geeft!

 

By | 2021-03-11T21:49:57+02:00 juli 2nd, 2019|Mindset, Nieuws|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.