Suppletie voor, tijdens en na zwangerschap

//Suppletie voor, tijdens en na zwangerschap

Suppletie voor, tijdens en na zwangerschap

Afgelopen week heb ik een bijscholingsdag gevolgd rondom zwangerschap. Met de trein naar Amersfoort, want de locatie was naast het station, dus even als vanouds met het openbaar vervoer. Prachtig weer, kleine groep en de dag geheel verzorgd.
 
De lezing werd gegeven door Edwin Wiersma en zijn enthousiasme en kennis was zo inspirerend. Aanstekelijk zelfs. Ik heb weer zo’n zin in alles uitzoeken, dieper spitten in moeilijke hulpvragen en oplossingen te zoeken voor alle vragen die bij mij langs komen in de praktijk.
 
De dag ging vooral over suppletie en zwangerschap en wat daar allemaal bij komt kijken. Een ontzettend groot onderwerp en daarom dacht ik ook, het is goed om daar eens wat meer over te horen. Het duizelt mij nog steeds (op een goed manier) en ik heb genoeg om verder na te zoeken en om over te lezen.
 
Wat er zo allemaal langs kwam? IJzer, Foliumzuur, Vitamine B6 /b12, multi vitamines, probiotica, maar ook zwangerschapsklachten: bijvoorbeeld een te hoge bloeddruk of zwangerschapsjeuk en nog veel meer.
 
Naar mijn idee leuk om even te delen, zodat jullie een idee krijgen wat ik volg en doe: vooral kennis op blijven doen 🙂
By | 2018-03-26T13:05:52+02:00 maart 26th, 2018|Voeding|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.