Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn?

//Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn?

Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn?

Zo ja, zet je ze ook optimaal in? Wat zijn de dingen die je goed kunt, zonder dat je er enige moeite voor hoeft te doen. Waarom waarderen mensen jou? Ken jezelf.

Zo niet, soms is het fijn om dat toch even van de dierbaren om je heen te horen en ook terug te geven. Misschien zien zij dingen van jou, waar je zelf niet bij stil staat. Een kwaliteit die voor jounormaal is, maar die je eigenlijk te weinig inzet. Zonde! Dus ik daag je uit. Vraag het eens om je heen, laat het anderen voor je opschrijven. Het is zo leuk om te doen voor de ander en zelf te ontvangen.

Als je durft kan je ook een tip en top doen. De top is dus wat je al in huis hebt en de tip is misschien je zwakke punt is, maar waar je wel aan kunt werken. Dat is soms niet leuk om te horen, maar helpt je wel te groeien. Aan jezelf werken om krachtiger te worden.
Het kan ook zijn dat je kracht tevens je valkuil is. Zolang het vanuit een goed hart komt, dan weet je dat de ander het beste met je voor heeft.

 

 
By | 2017-04-03T17:12:27+02:00 januari 30th, 2017|Voeding|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.