Feta

Feta

Feta!

Wist je dat je feta op basis van koemelk, geitenmelk of schapenmelk basis kunt krijgen? Heerlijk die verbaasde blik als ik vraag of de feta op koemelkbasis is… Geen idee..

Feta is van oorsprong een Griekse kaas op basis van geiten en schapenmelk. Toch wordt het dus ook wel van koemelk gemaakt. Dus voor degene die niet wisten…handig om te weten als je iemand te eten krijgt die niet goed tegen koemelk kan. Kijk gewoon bij de ingrediĆ«nten.. er moet echt geiten of schapenmelk opstaan als het daarvan gemaakt is. Heerlijk voor in salades of in bladerdeeg hapjes…

By | 2015-08-05T17:16:43+02:00 juli 15th, 2015|Voeding|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.