Pinterest Marleen Hoedjes

//Pinterest Marleen Hoedjes

Pinterest Marleen Hoedjes

www.pinterest.com- Marleen Hoedjes

Op facebook vroeg ik wat iedereen graag wil lezen aan berichten. Er kwam toen het verzoek voor leuke recepten. Nu ben ik enthousiast in de keuken gaan staan, maar ik kom tijd tekort met alle bezigheden lijkt wel. Ook lukken niet alle recepten.. helaas. En vlees en visgerechten eet ik zelf al niet…

Dus ik heb eens goed nagedacht en heb op mijn pinterest 3 borden aangemaakt. Gezond bakken. Groenvoer en Recepten -pakje. Alles wat ik tegenkom, wat mij zelf interessant lijkt om te maken, zal ik hierop plaatsen. Je hoeft me alleen maar te volgen!

 

By | 2017-12-18T12:22:08+02:00 januari 4th, 2016|Voeding|0 Comments

About the Author:

Marleen Hoedjes is opgegroeid in Sint-Pancras. In haar kinderjaren was ze meer ziek dan normaal, waardoor ze aan veel dingen niet mee kon doen en er onbegrip was. Dankzij haar moeder kwam ze op het pad van natuurlijke geneeswijzen om haar gezondheid te onderhouden. Om dit voor zichzelf te kunnen onderhouden ging zij Homeopathie en Natuurgeneeskunde studeren. Vanaf 2011 is zij een praktijk begonnen om ook anderen te helpen met hun gezondheid.

Leave A Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.